Kommunismens Brott

Startsidan

Asien
Baltikum
Latinamerika
Polen
Ryssland
Tjeckoslovakien
Ungern
Östtyskland

Frihetskämpar
Hedersmedlemmar
Intervjuer
Kända kommunister
Kommunistiska partier
Missbruket av psykiatri
Putin FSB/KGB
KGB-män
Föreningen Expo

Bokrecensioner
Clartéförbundet
Contras nätbokhandel
Hjälpcenter
Mitt möte med KGB
Musik
SKP gav mig psykisk ohälsa
Svenska Memorial
Videomaterial
Övrigt

Forum
Gästbok
Länkar
Några viktiga ord
Om sidan

Hjälpcenter

Samtalscenter för er som drabbats av kommunismen brott

Detta vi gör här är något helt nytt. Vi erbjuder samtal för dom som drabbats av kommunismens brott och som forfarande har det jobbigt.

Vi vill redan nu klart deklarera att vi på inget sätt varken är psykologer eller kuratorer. Men förmågan att lyssna har vi. Många gånger kan det tom vara bra med en medmänniska som lyssnar på den som behöver hjälp och sätta ig in i personens upplevelser etc. För professionell hjälp hänvisar vi givetvis till sjukvården. Att kunna lyssna på en människa kan betyda oerhört mycket för många. Då dom allra flesta idag är stressade och kanske inte hinner ägna så mycket tid i att sitta och bara lyssna så erbjuder vi vårt tjänst här. Den som vänder sig till oss behöver inte vara orolig för att vi inte förstår.

Jag har själv drabbats hårt av KGBs förföljerser och trackaserier i Tallinn mellan åren 1979-1983 så jag vet vad jag talar om och kan mycket mycket väl sätta mig in i en annan människas lidande pga kommunismen då jag själv varit med om det. Vi säger igen vi ger oss inte ut för att vara utbildade psykologer eller kuratorer, men vi har förmåga att kunna lyssna och kan det hjälpa en behövande medmänniska så är det bara bra.

Vi nås via mailadressen info@kommunismensbrott.se så kan vi där sen ta kontakt via telefon.

// Ann-Mari och Maria