Kommunismens Brott

Startsidan

Asien
Baltikum
Latinamerika
Polen
Ryssland
Tjeckoslovakien
Ungern
Östtyskland

Frihetskämpar
Hedersmedlemmar
Intervjuer
Kända kommunister
Kommunistiska partier
Missbruket av psykiatri
Putin FSB/KGB
KGB-män
Föreningen Expo

Bokrecensioner
Clartéförbundet
Contras nätbokhandel
Hjälpcenter
Mitt möte med KGB
Musik
SKP gav mig psykisk ohälsa
Svenska Memorial
Videomaterial
Övrigt

Forum
Gästbok
Länkar
Några viktiga ord
Om sidan

Kända kommunister

Jag kommer här och skriva om kända kommunister i Sverige.

wollter.jpg (4288 bytes) Bla så har vi Rolf Hagel som jag redan berättat om han behöver ingen närmare presentation. Lars Werner är ju känd som tidigare partiledare för VPK (Vänsterparitet kommunisterna). Vi har också Sven Wollter känd skådesspelare. Vad jag inte fattat är hur dessa kändisar framför allt Wollter som är skådis att han kan gå ut och göra reklam för sig som kommunist. Wollter är med i KP (Kommunistiska partiet) och har varit med i många filmer etc.

Artisten Jerry Williams har gjort ett uttalande som gör att man undrar vart Sverige är på väg som tom kan gilla honom. Han har sagt i SKPs tidning Riktpunkt. "Dom som inte tänker som kommunister är dumma i huvudet" ett sådant uttal är ett otroligt hån mot dom som lidit under kommunistiska regimer.

jerry.jpg (7198 bytes) Det märkliga är att många svenskar helt blundar för Jerry Williams uttal. Dom säger han är en bra artist och han får säga vad han vill rent politiskt. Det bryr vi oss inte om vi gillar Jerry säger dom. Min fråga är då? vad hade hänt om Jerry Williams hade varit med i Nationaldemokraterna eller Sverigedemokraterna??. Hade han hyllats lika mycket då??. Det lustiga är att nu får Jerry Williams uppträda på solidenscen på Skansen i Allsång på Skansen. Då kommer tusentals naiva och godtrogna svenska i publiken och framför TV apparaterna att applådera Jerry Williams. Att han sen gillar ett system som tagit livet av många många miljoner människor på andra sidan Östersjön bryr sig dessa naiva och godtrogna svenska inte om. Så är det i Sverige ( Sovjetrepubliken Absurdistan ).

Jerry Williams citerad från en tidningsartikel:
– Nej, jag är kommunist. Jag har aldrig sett någon anledning att ändra den åsikten: jag tror på ett samhälle där alla har samma chanser från början och där ingen kan leva på andras arbete. Det har jag gjort hela mitt liv, och det finns ingen anledning att ändra på det nu.

Detta uttal från en känd svensk Artist visar på ett totalt förakt för dom oerhörda brott kommunismens har gjort och gör. Det visar på en totalt likgiltighet för Balternas och övriga Östblockets folks lidande. Detta uttal av Jerry Williams ge näring åt destruktiva och onda krafter som ska bekämpas med demokrati,sanning och upplysning. Som svensk skäms man över hans totala likgiltighet och totala förakt mot människor som inte tänker som kommunister. En känd frihetskämpe från Litauen sade något mycket skrämmande som är sant. Kommunisternas mål, att andligt och kroppsligt förslava alla, helgar alla medel, både lögn,vapen, och terror.

Jerry Williams och flera av hans röda anhängare är en skam för Sverige och dom som tror på demokrati, sanning, Mänskliga rättigheter och mänsklig värdighet

Här ser ni foton på SKPs Sveriges kommunsitiska Partis Majtal detta år 2012 på Hötorget i Stockholm. Då blev vi kallade för faschister av Stalinisten Kjell Bygden. Bygden och Williams är med i SKP.

Jonas Sjöstedt är ledamot för Vänsterpartiet och är en av dom som nu kandiderar till ledarposten när Ohly nu avgår. Sjöstedt är även med i Socialist Party i USA. Han har själv sagt att han står till vänster om V. Vi får innerligt hoppas att han till nästa val inte får för mycket att säga till om. Det lustiga är att Jonas Sjöstedt skriver mycket om Manhattan i USA på sin blogg och hur fantastiskt det är, det hör väl inte till vanligheterna att socalister gillar USA.

jonas.jpg (11268 bytes)
Jonas Sjöstedt

backman.jpg (9312 bytes) Den finske kommunisten Johan Bäckman har gjort sig känd för många kontroversiella uttalanden. Bla har han påstått att Sovjet aldrig skickade Balter till Gulag, även att Sovjet aldrig ockuperade Baltikum. Bäckman är även numer så vitt vi förstår portförbjuden i Estland. Han har gått och går fortfarande Moskvas ärrende. Bäckman har alltid tagit parti för Moskva mot Baltikum. Bäckman var inne bla på min facebooksida men jag blockerade ut honom direkt.

Ja när man ser allt detta så förstår man varför vårt land är på väg helt utför. Ett folk som hyllar artister som ställt sig på diktaturens sida måste inte må bra. Med tanke på att socialism ändå tagit livet av totalt 150 miljoner människoliv så skäms man rejält som svensk. Gudrun Schyman dirigerar på youtube.se Ung vänster när dom sjunger hyllningssånger till Stalin, detta gjort i en svensk tv studio. Hur hade det sett ut om Sveriges television hade ringt Sverigedemokraternas ledare Jimmy Åkesson och sagt! Jimmy kom upp med en grupp ur ditt ungdomsförbund vi vill att du lovjsunger Hitler. Jag vill lova att Sveriges television hade blivit nerringt på en enda kväll av halva Sverige. Men när det gäller Stalin så går det bra. Snacka om dubbelmoral.

Att kända kommunister ställer upp i den ena interjuven efter den andra och talar om kommunism som om det vore en utflykt i gröngräset kan få vem som helst spyfärdig som levt i det "Socialistiska paradiset" Det märkliga är att när jag på 70-80 talet då talade med medlemmar ur VPK ( Vänsterpartiet kommunisterna ) så sa jag då till dom, men flytta då till Sovjetunioen om ni nu tycker att det är så bra!! nej nej nej nej sa dom det vill vi inte, vi vill ha hit Sovjetunionen. Det är lätt att lovprisa ett system här i Sverige speciellt när man själv slipper att se eländet inifrån.

ohly.jpg (5437 bytes) Vi har ju också Lars Ohly som förvisso säger sig ha tagit avstånd från kommunism. En sak är att säga det i TV en helt annan sak är hemma i köket. Så länge svenska kommunister oavsett dom är kända artister eller inte, fortsätter att hylla denna ideologi som förstört livet för många på andra sidan Östersjön inte slutar med detta, så tycker jag att man helt bör ta avstånd från dom av moraliska skäl. Nu anser jag att moralen helt fallit ihop i vårt samhälle det kanske finns nån liten del kvar som lever ett undangömt liv pga av dom destruktiva krafterna som nu härjar i Sverige.

Att svenskarna är emot nazzism är mycket bra, men så länge många männniskor på vänsterkant fortsätter sitt flummiga jubel över socialism så anser jag och många med mig att Sverige inte är någon riktigt demokrati. Demokrati måsta man kämpa för hela tiden varje dag,vecka,månad etc. Stalinisten Jan Myrdal är också ett tragsikt kapitel han har tom delat ut Leninpriset till Maj Wechselman. Jan Myrdal här i bild och text är ett skrämmande ex på kommunsiter i Sverige som hyllar socialism/kommunism som om det vore det enda rätta för mänskligheten. Tack och lov är Svenska folket kloka nog att inte rösta in Jan Myrdal och hans röda lakejer i Sveriges Riksdag. Läs mer om Jan Myrdal på Wikipedia.

myrdal.jpg (4974 bytes) majw.jpg (4715 bytes)
Jan Myrdal och Maj Wechselman

Jag ringde honom en gång men fick tala med en av hans medarbetare, jag framförde min kritik och luren lades på. Här har vi en känd kommunist till nämligen den politiska sekreteraren i SKP Barbara Brädefors, en sovjetvänlig dam som verkligen skull passa in i Kremls salonger under Sovjettiden. Hela släkten Brädefors består av gamla hårdhudade kommunister. Brädefors kommer själv ursprungligen från forna DDR. Säger man något kritisk mot sovjetunionen i hennes närhet så svara hon lugnt, det där vill vi inte höra. Hon drömmer sig idag bort till forna Sovjet där hon gick på torget i Farsta för och dela ut infoblad om SKP inför förra höstens val. Tack och lov så fick hennes parti väldigt få röster endast några hundra. Svenska folket har trots allt vett och etikett att inte rösta in Brädefors och hennes kamrater i Sveriges riksdag.

barbara.jpg (4235 bytes)
Barbara Brädefors

Denna kvinna Åsa Linderborg, är stark marxist och grät när muren föll. Hon har tom haft en radioföljetong om Vladimir Lenin i Sveriges radio , Sovjetunionens massmördare. och sådana människor anställer man på Aftonbladet Kultur??. Att Sverige är ett Sovjetrepubliken absurdistan är inget nytt. Det märkliga är att man låter dessa hållas. Hade Linderborg varit en nazist och hängiven sådan hade hon inte ens fått arbete som städerska i Aftonbladets lokaler hon hade varit så impopulär att hon inte fått arbete någonstans, man hade inte tagit i henne ens med tång. Men är hon marxist då blir hon en folkets hjälte. Att Sverige är en skendemokrati är det inget snack om. Vänstermänniskors idioti har ingen som helst gräns.

Det som är så tragiskt med dessa människor är att dom så högt tala om demokrati, solidaritet, mänskliga rättigheter. Dom har stött och stödjer socialistika diktaturer världen över, och har mage att nämna ord som demokrati etc.

Dessa männissor har stött och stödjer fortfarande dom socialistiska diktaturer som funnit och fortfarande finns kvar. Dom talar om demokrati och mänskliga rättigheter men vet inte ens innebörden i dessa fina ord. Rolf Hagel, Barbara Hagel, Maj Wechselman, Jan Myrdal, Lars Werner, Kjel Bygden, Valentina Westling, Ali Kinali, Jan Jönsson, Viktor Diaz de filippi, Barbara Brädefors.

Vi arbetar nu med många många kollegor både i öst och Väst med att så småningom anordna en stor konferens troilgen i Tallinn i Estland. Den kommer att utmynna i kontakt med bla EU, samt Bryssel, om att i framtiden påbörja en stor rättegång där kommunsitiska förbrytare ställs inför rätta. Vi har redan fått många positiva svar och samarbetspartner som vi inte går in på här. Dessa kommunistiska ledare i form av bla fd KGB män och kvinnor ska inte gå fria från sina brott mot mänskligheten. Media internationellt och även Europeiskt kommer att kontaktas. Konferensen i Tallinn kommer att pågå i flera dagar där man i grupper planerar en rättegång. Man kommer att ha kontakt med advokater etc etc för att på ett effektivt sätt planera allt detta. Det tar tid det är vi medvetna om men med många goda krafters insats så ska dessa kommunistiska despoter ställas inför rätta. Vi är många få kan inte göra mycket men många kan det.