Kommunismens Brott

Startsidan

Asien
Baltikum
Latinamerika
Polen
Ryssland
Tjeckoslovakien
Ungern
Östtyskland

Frihetskämpar
Hedersmedlemmar
Intervjuer
Kända kommunister
Kommunistiska partier
Missbruket av psykiatri
Putin FSB/KGB
KGB-män
Föreningen Expo

Bokrecensioner
Clartéförbundet
Contras nätbokhandel
Hjälpcenter
Mitt möte med KGB
Musik
SKP gav mig psykisk ohälsa
Svenska Memorial
Videomaterial
Övrigt

Forum
Gästbok
Länkar
Några viktiga ord
Om sidan

Länkar

The Victims of Communism Memorial Foundation
Internationell hemsida om offer för kommunismens brott.

Jüri Lina

Kubafångar

Irjas antikommunistiska blogg

Gratis blogg

Folkpartiet

Stiftelsen Contra
Stiftelsen Contras motto är "För frihet - mot socialism". Contra har sedan mitten på 70-talet givit ut böcker som handlar om dom kommunistiska diktaturerna. Stiftelsen jobbar också med upplysning om kommunismens brott. Contra bokförlag har bla givit ut böcker av Alexander Solzjenitsyn, Vladimir Bukovskij, Richard Nixon, Winston Churchill och andra författare. Contra ger också ut en tidskrift sex gånger om året. Contra har flera gånger blivit kallade för högerextrema till detta vill jag säga att Contra är politiskt oberoende och ingen i Contras styrelse är med i något politiskt parti. Jag känner själv flera av styrelsens medlemmar och de tar helt avstånd från socialism/fascism/nationalsocialism etc. För info om Contra böcker som man kan köpa direkt av förlaget.

Slaviska missionen / Ljus i öster
Slaviska missionen som också heter Ljus i Öster. Denna mission har alltid jobbat med Bibelmaterial till det förtryckta folket i hela Östeurop under sovjettiden. Jag smugglade Biblar själv 1979-1980 till Estland. Ljus i öster håller ännu på med att nå folk i österuopa som fortfarande är förfölja pag sin Kristna tro.

Estniska Dagbladet i Stockholm
Estniska Dagbladet i Stockholm som skriver om ester i Sverige men även om ester i Estland. Det står mycket info i tidningen och dom seanste händelserna står där, tidningen ges up på estniska men i en del av tidningen står det även på svenska. Jag rekommenderar varmt denna tidning. För prenumeration kontakta Estniska Dagbladet på tel 08-204942.

Singing revolution