Kommunismens Brott

Startsidan

Asien
Baltikum
Latinamerika
Polen
Ryssland
Tjeckoslovakien
Ungern
Östtyskland

Frihetskämpar
Hedersmedlemmar
Intervjuer
Kända kommunister
Kommunistiska partier
Missbruket av psykiatri
Putin FSB/KGB
KGB-män
Föreningen Expo

Bokrecensioner
Clartéförbundet
Contras nätbokhandel
Hjälpcenter
Mitt möte med KGB
Musik
SKP gav mig psykisk ohälsa
Svenska Memorial
Videomaterial
Övrigt

Forum
Gästbok
Länkar
Några viktiga ord
Om sidan

Övrigt

ABF - Arbetarnas bildningsförbund
Antifaschistisk aktion (AFA)
Böcker av exilesten Alex Milits
Demokrati och mänskliga rättigheter är det som leder framåt
Internationell domstol för kommunismens brott
Jordens Vänner
Katynmasakern
Kommunismens / Socialismens väsen
Kommunismens svarta bok
Lech Walesa
Lenin
Olev Otts Böcker
Om kommunismens ondskefulla väsen
Socialism
Stalin
Östeuropeiska solidaritets kommiten - ÖESK

På engelska (In English):
About underground opposition in Estonia – the Estonian Democratic Movement
Great lies and great terror
The repressive policies of Soviet occupation regime in Estonia and their consequences


Kommunismens / Socialismens väsen

Jag ska här försöka och beskriva kommunismens/socialismen väsen. Som dom flesta känner till så är socialism förstadiet innan kommunism. Bägge två vädjar till kollektiv anpassning. Något frihetligt tänkande finns inte. På så sätt att man vill försöka att främja kollektivismen.

Jag minns en gång i Stockholm en gammal kommunist sa: Partiet säger detta så gör vi det! Partiet säger så, så gör vi så. Dessutom vill dessa två ideologier inte främja privata initiativ utan allt ska förstatligas. Inga privata eller s.k friskolor ska finnas, ingen vårdcentral som drivs i privatregi, kyrkor får oerhörda svårigheter i socialistiska länder, det finns 2 system för kyrkor i dessa länder. Nämligen registrerad församling och oregistrerad församling. Vill läsaren ha info läs gärna min bok "Mitt möte med KGB" Contra förlag.

Det kollektiva tänkande som finns i dessa rörelser är i mångt och mycket väldigt skrämmande. Man talar om att krossa hata,kapitalism är ren ondska,borgarna är skitstövlar etc. Listan kan göras lång på dom destruktiva tankar och känslor som finns inom dessa rörelser. Jag har själv sett kommunistiskt tänkande inifrån och vet hur dom tänker.

Någon kritik mot Sovjetunionen inom ex SKP Sveriges kommunistiska parti fick inte förekomma. Men kom man med krtik mot kapitalet så togs det emot med öppna armar. Dom krafter som verkar inom dessa rörelser är mycket mörka. Jag vill också säga att i ett socialistiskt samhälle trycks människor inre längtan till frihet ner i skorna. I ett socialistiskt samhälle får inte ens religiösa människor öppet visa sina känslor. I ett socialistiskt samhälle vill man att ALLA tänker som partiet. Tankegångar som går emot partiet och det Marxistiska och Leninistiska tänkandet betraktas som något sjukt och abnormt. Det var därför det fanns speciell psykiatriska kliniker i Sovjet som hade personal som stod direkt under KGBs kontroll jag tänker då bla på Serbski institutet som stod direkt under KGBs kontroll. Deras uppgift var att "Bota" människor med annorlunda tankar som gick helt emot partiets linje. Dessa saker och mycket mer ändå visar att det socialistiska samhället vill stöpa alla i samma form och passar man inte in? Ja då blir det läger, fängelser eller mentalsjukhus.

Många sovjetiska psykiatriker har hoppat av från sovjet och har skrivit massor av böcker i ämnet där dom berättar vilka oerhörda fasor politiska fångar få gå igenom när dom väl arresterades av KGB och förts till ett mentalsjukhus. Ta ett ex, ambulans föraren Alexander Podrabikenk jobbade i Moskva på 70-talet han körde ambulans, när han efter en tid upptäckte att han i många fall kört fullt friska människor till speciella psykiatriska kliniker så började han att undersöka det hela. Han interjuvade "Patienterna"och fick höra den ena historien efter den andra. Han dokumenterade allt detta och dokumentet gick under namnet "Straffmedicin" Podrabinek upptäcktes av KGB och förlorade jobbet sen fördes han själv iväg av KGB coh satt lång tid i förhör, han dömdes senare till arbetsläger i flera år.

Socialism/kommunism är en sjukdom av själslig art så är det. Vi som arbetar med denna hemsida kan inte ljuga om detta. Alla samhällen har problem och svårigheter även det kapitalistiska det har vi inte sagt emot heller. Men trots dom brister och svårigheter som även finns i kapitalistiska samhällen så har man trots detta betydligt mindre problem än i socialistiska samhället. Man har yttrandefrihet och massor av olika friheter som inte finns i socialistiska samhällen. Människan måste bara mogna så att hon med förnuft och moral använder sin frihet utan att skada andra.Att vara en fri människa innebär också ansvar gentemot andra etc etc.

stalin.jpg (11693 bytes)
Här i bild historiens största massmördare Josef Stalin