Kommunismens Brott

Startsidan

Asien
Baltikum
Latinamerika
Polen
Ryssland
Tjeckoslovakien
Ungern
Östtyskland

Frihetskämpar
Hedersmedlemmar
Intervjuer
Kända kommunister
Kommunistiska partier
Missbruket av psykiatri
Putin FSB/KGB
KGB-män
Föreningen Expo

Bokrecensioner
Clartéförbundet
Contras nätbokhandel
Hjälpcenter
Mitt möte med KGB
Musik
SKP gav mig psykisk ohälsa
Svenska Memorial
Videomaterial
Övrigt

Forum
Gästbok
Länkar
Några viktiga ord
Om sidan

Några viktiga ord till besökarna

Vi som har gjort denna hemsida och arbetar med den har sett socialism/kommunism oerhörda ondska inifrån var och en på sitt sätt givetvist. Dom socialistiska diktaturerna har oerhört mycket blod på sina händer. Denna bottenlösa ondska och mörker som kommunism har går inte med ord att beskriva. Jag minns såväl själv min bittra erfarenheter från Estland mellan åren 1979-1983 då jag jobbade underjordiskt tillsammans med den Estniska oppositionen mot Sovjetmakten. Skräcken i ögonen på unga estniska kvinnor som tvingas in under det sovjetiska tyranniet. Dom sorgsna ögonen och ledsamheten på den unga estniska kvinna som i Tallinns tull fick ta farväl av sin Farmor och sin Faster som då bodde i Sverige och hur hon så gärna ville lämna sitt älskade Estland som var ockuperat av Sovjetunionen . Smärtan i hennes ögon at se hur hennes släktingar fick gå ombord på båten Georg Ots som sen skulle ta hennes släkt till Sverige till friheten. Men själv skulle hon vara tvungen att bli matad med dom kommunistiska lögnerna från morgon till kväll helt mot sin vilja??!!.

Dessa oerhört lidande människor som i vanlig mening inte tillhörde den estniska oppositionen men ändå tvingades leva under tyranniet dessa människors ögon kommer jag aldrig att kunna glömma. Samtidigt hör man här i Sverige hur okunniga,naiva,godtrogna, människor formligen frossar efter socialism, ja för att använda et hårt ord.Dom går så hårt in i sitt flummiga sätt till socialism att man nästan tror att får dom se en bild av Marx eller Lenin så får dom utlösning resp orgasm. Detta är hårda ord jag vet det. Men dom som upplevt socialismens helvete i Östeuropa går knappat ut på gatan och lovprisar densamma. Har man varit i helvetet längtar man knappast tillbaka dit om man är vid sina sinnens fulla bruk. Tyvärr är inte kommunister och socialister det. Jag ger dessa ett råd här. Läs Mogens Karlssons bok "Jag var fånge i Sovjet" en Dansk kommunist som lovprisade kommunismen och deltog under många år i det danska kommunistiska partiets arbete. Han var en hängiven kommunist och var teoretiskt mycket kunnig i både Marx, Lenin, etc etc. Han försvarade kommunsimens med alla medel när den blev angripen i Danmark av högerfolk. Ja Mogens Karlsson flydde till Sovjetunionen och han tog sig via gränsen i Finland över till Sovjet, när han så uppsökte en Sovjetisk tullstation vid gränsen så tog dom honom. Han fick så träffa en förhörsledare inom NKVD föregångaren till KGB där han sen berättade varför han flytt från Väst till Sovjet. Trots detta så blev han arrresterad och förd till häktet. Efter det så fördes han under flera månaders tid från cell till cell tills han kom till dåvarande Leningrad. Efter en tid där och många förhör hos NKVD så transporterades han till Moskva. Han berättar att han kom på natten i fångvagn Moskva där han sen fördes vidare till fängelse i Moskva. Efter år av lägervistelser och förhör och psykisk och fysisk tortyr, så kunde han ha slutligen återvända hem till Danmark.

Mogens Karlsson var glad över sitt frisläppande men lovade nu dyrt och heligt att med demokratiska medel bekämpa denna lära som han mer eller mindre tidigare vigt större delen av sitt liv åt. Han säger själv att lögn gjorts till sanning och tvärtom Hans uppgift var nu att hjälpa människor som råkade ut för samma sak som honom.Mogens Karlsson vigde dom sista åren i sitt liv till att upplysa om kommunismens oerhörda brott. Brott som han tidigare förnekat och kallat dom som talat så om kommunismen för lögnhalsar men nu visste han själv med facit i hand att dessa sk "Lögnhalsar hade haft helt rätt i sin kritik av kommunism". Jag säger till er som forfarande tror på denna idioti. Läs denna bok för ett ögonblick och få upp ögonen mens tid finns. Att vilja bygga ett rättivst samhälle visst. Men inte genom att själv förtrycka andra. Om kommunister säger sig vara förtrycka av högern så ska dom ju själv inte göra samma idioti som högern och förtrycka oliktänkande och dissidenter då är dom ju lika dumma som dom som dom själv kritiserar. Om jag säger åt en människa att inte vara dum emot mig så ska jag själv föregå med gott exempel och inte vara lika dum själv.